Föreningsinfo

Borås klätterklubb startades våren 2015 och har som mål att förbättra möjligheterna att kunna utöva klättring i Borås med omnejd. Styrelsen arbetar bland annat vidare med att utveckla potentialen vid den bouldervägg ivi idag har samt blicka mot framtiden där större och högre mål finns!

Styrelsen arbetar tillsammans med klubbens medlemmar för att så många som möjligt också ska få upp ögongen för den fina klättring som finns utomhus i Borås med omnejd.

Observera att vi i dagsläget inte erbjuder kurser eller prova på-klättring.Vill en gå en kurs så  Istället hänvisar vi till klubbarna i Göteborg eller i Jönköping.

Dock är alla, avsett klätterkunskap, varmt välkomna att delta på vår klubbklättring i Lundby Action Hall på söndagar mellan kl. 15:00 - 18:00. Här finns skor att låna och icke utbildade klättrare som gärna hjälps åt att bli bättre på att klättra!

Om du redan klättrar och vill har fler att klättra med finns goda möjligheter att hitta klättervänner via klubbens facebookgrupp, Borås klätterklubb.

Borås Klätterklubb - Klättring

Bildad 2015-02-23
Föreningsnummer 51292-65
Postadress Niklasson, Björkdalsvägen 7